Lifestyle

Deze 5 wereldse rooftops zijn next level

foto: YouTube: Sri Panwa
  1. Newschevron right
  2. Deze 5 wereldse rooftops zijn next level

Je tijd doorbrengen op een rooftop is helemaal hip. Nog hipper is toch wel chillen op een next level rooftop in het buitenland. Het zijn er - gelukkig - veel! Om blij van te worden. Maar misschien juist daarom maakt het de keuze iets lastiger. Ben je een echte reiziger die graag een drankje doet op hoogte, dan heb je wellicht wat aan de onderstaande tips.

1. Zuid-Afrika

Oké, deze 'bar' is misschien niet echt rooftop, maar het heeft een uitzicht waar je u tegen zegt én je kan er natuurlijk lekker wat drinken. Het gaat om het Table Mountain Café op de top van het Zuid-Afrikaanse Tafelberg. Op maar liefst 1085 meter hoogte! Je kan daar genieten van een ongekend mooie zonsondergang, glinsterend water en de vormen van het landschap in Kaapstad. Pluspuntjes: je hoeft er niet chique gekleed heen en de drankjes zijn niet zo overprijsd als bij een echte fancy pancy rooftop bar.

2. Thailand

In Thailand krioelt het er van de rooftop bars. Maar Baba Nest in Phuket steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit. De drijvende bar op een bergtop, omringd door een infinity pool en heerlijke zitzakken, is van een ander niveau. En het uitzicht is sprookjesachtig mooi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. Berlijn

Deck 5 in Berlijn is nu misschien niet op z'n leukst, maar wel als het zonnetje weer vol op je pan schijnt. Deze rooftop beach bar heeft niet het mooiste uitzicht, maar je waant je wel op het strand én het is een oase van rust.

4. Colombia

Op zoek naar zwoele vibes, een zwembad en lekker eten/drinken, dan ben je bij Envy Roof Top in het Colombiaanse Medellín aan het juiste adres.

5. Singapore

Singapore heeft een van 's werelds meest indrukwekkende skylines. En die kan je nog meer waarderen vanaf een van de talloze rooftop bars daar. Marina Bay Sands wordt goed gewaardeerd. Begrijpelijk, want de meters lange infinity pool met uitzicht op de stad is sick!

Ster advertentie
Ster advertentie