OMG

Vliegmaatschappij zoekt duo dat betaald de wereld rond wil reizen

  1. Newschevron right
  2. Vliegmaatschappij zoekt duo dat betaald de wereld rond wil reizen

Ben jij nog op zoek naar een bijbaan voor deze zomer? Een IJslandse vluchtmaatschappij heeft wel een hele vette vacature online gegooid. Eentje waarbij je werkt en vakantie viert tegelijkertijd en dat ook nog eens samen met je bff. De maatschappij zoekt namelijk een 'dynamisch duo' dat van 1 juni tot 15 augustus rond gaat reizen en reisverslagen gaat maken.

Wat krijg je?

Je krijgt allereerst drie maanden lang een appartement ter beschikking in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Vanuit daar kun je gaan reizen naar zoveel mogelijk bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij, waaronder New York, Los Angeles, Gran Canaria, Miami en Barcelona. Klinkt goed, toch? Maar het wordt nog beter. Niet alleen worden namelijk alle vluchten, transfers en hotels op de bestemmingen vergoed, je krijgt ook nog eens elke maand omgerekend 3400 euro op je bankrekening geschreven.

Wat moet je doen

De bestemmingen moeten worden getest op de gastvrijheid, de budgetvriendelijkheid, het nachtleven en het eten. Hierover moet verslag worden gedaan door middel van video's en foto's die op social media worden gedeeld. Daarnaast moet er per bestemming een complete digitale reisgids worden gemaakt met handige en leuke tips.

Wil jij samen met iemand solliciteren? Dat kan door een filmpje te maken over jullie woonstad en dat hier in te sturen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie