Lifestyle

Milan (21) vloog met deze slimme tickettruc voor €1,64 binnen Europa

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Milan (21) vloog met deze slimme tickettruc voor €1,64 binnen Europa

Student Milan Passchier ontdekte per toeval hoe hij heel goedkoop kon vliegen! Dankzij een slim trucje betaalde hij 1,64 euro om van Engeland naar een ander Europees land te vliegen. Bij Turn Up! vertelde de 21-jarige hoe hij dat aan heeft gepakt.

Europa voor €45

Milan is blijkbaar enorm handig met data en cookies. Daardoor kon hij in één week voor 45 euro vliegen van Eindhoven naar Zadar (Kroatië), Londen (Engeland), Stockholm (Zweden), Gdansk (Polen), Aarhus (Denemarken) en Dortmund (Duitsland). Besef even dat Milan na zijn vliegreis door Europa bijna evenveel moest betalen voor een treinkaartje van Dortmund naar zijn woonplaats Gouda. Dat kostte hem veertig euro.

Stageplaats

De slimme truc van Milan leverde hem naast tickets met 85% korting ook toffe stageplekken op. Sander en Vanessa vroegen hem hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen. En natuurlijk vertelt deze student Business Innovation bij FunX ook hoe jij met korting kan vliegen!

Uren of dagen

Milan verzamelt alle data van de websites van goedkope luchtvaartmaatschappijen en ziet zo waar hij het goedkoopste uit is. Je kan het thuis ook proberen, maar dan ben je volgens hem waarschijnlijk uren of dagen bezig om alle goedkope vluchten op een rijtje te zetten. Als het je al lukt om de cookies goed in te stellen.

Ster advertentie
Ster advertentie