Music

Frenna en Mula B begraven strijdbijl met nieuwe collab: 'Viraal'

foto: Instagram: Qucee
  1. Newschevron right
  2. Frenna en Mula B begraven strijdbijl met nieuwe collab: 'Viraal'

Frenna en Mula B droppen een nieuwe samenwerking. Oooh shit! TopNotch heeft bekendgemaakt dat de collab van de twee Viraal heet en middernacht om 00.00 uur eruit gaat. De rappers zullen vast met veel vuur komen, aangezien ze sinds 2016 beef met elkaar hadden.

UPDATE (25-01-2019): De videoclip is uit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

supergaande

De mini-oorlog tussen de twee Haagse rappers begon allemaal toen ze werden geïnterviewd door Supergaande. Aan beide mannen werd gevraagd hoeveel geld ze toen op zak hadden. Frenna liep op dat moment met 1300 euro cash rond en Mula B met 3000 euro. Vlak daarna, in een 101Barz-sessie, kwam Frenna terug op het feit dat hij zijn geld liet zien in het interview met Supergaande, zei dat hij spijt had en doneerde 3000 euro naar Stichting Het Verloren Kind.

Die actie was een sneer Mula B, die Frenna tijdens het Supergaande-interview al een steek onder water had gegeven. Dat was het begin van een beef die ongeveer twee jaar heeft geduurd. De jongens maakten onder andere disstracks voor elkaar. Zo bracht Mula B Meesterplusser uit en releasde Frenna 777.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie