Music

Dua Lipa en Elton John brengen track 'Cold Heart' uit

foto: YouTube screenshotfoto: YouTube screenshot
  1. Newschevron right
  2. Dua Lipa en Elton John brengen track 'Cold Heart' uit

De muziekwereld is een iconische samenwerking rijker: Dua Lipa en Elton John hebben een gezamenlijke single uitgebracht. Via Instagram laten ze weten dat het nummer Cold Heart is geremixt door het Australische dj-trio Pnau.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geweldige ervaring

De 74-jarige zanger is de bestverkochte artiest aller tijden, maar is vereerd dat hij met Dua Lipa een single heeft uitgebracht. "Ik ben zo blij dat ik eindelijk kan vertellen dat ik een nieuwe single heb met Dua Lipa, Cold Heart, die vrijdag uitkomt. Ik kan niet wachten tot jullie het allemaal kunnen horen", schrijft Elton John op Instagram. "Dua, ik ben dol op je, het was een geweldige ervaring om dit samen te maken." Ook de zangeres is enthousiast over de samenwerking. "Ik heb er zo'n zin in!!!", schreef ze donderdag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Livestream

De twee zijn geen onbekende van elkaar. Vorig jaar november was Elton John al eens te gast in een livestream van de New Rules-zangeres. Toentertijd noemde ze het al een grote eer om met de zanger samen te werken. "Een mondiaal muziekicoon, een singer-songwriter en een perfecte performer, dat kan alleen maar spectaculair zijn. Hij is de koning van de muziek en ik ben zo blij om samen met hem te verschijnen."

Ster advertentie
Ster advertentie