Music

Ali B dist Armoo op Instagram

foto: Instagram @alibspec
  1. Newschevron right
  2. Ali B dist Armoo op Instagram

De track Bozoo van Armoo die hij samen met 6ix9ine maakte kan niet bepaald op goede reacties rekenen. Sterker nog: het grootste gedeelte van de Nederlandse artiesten maakt de track compleet belachelijk. En dat ligt voornamelijk aan het - gebrekkige - Engels van Armoo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ali b

Ook Ali B lijkt Bozoo niet echt te waarderen. Hij heeft een filmpje op zijn Instagram geplaatst waarin hij Armoo compleet voor paal zet door hem na te doen. Onder de video schreef de rapper: "Bel 6ix9ine... zeg 'm ik ben ready."

Bel @6ix9ine ...zeg m ik ben ready

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op 29 Okt 2018 om 3:15 (PDT)

lachende emoji's

Onder andere Boef gaf een dikke like aan de video van Ali. Lil' Kleine lacht zichzelf helemaal rot om het filmpje, blijkt uit de "Whahahahahaha..." die hij onder de post van Ali plaatste. Ook Giel van Stuk TV, Nesim Nijah, Shirak en Sjaak reageerden op het bericht met voornamelijk een heleboel lachende emoji's.

Armoo's reactie

Hoe Armoo gereageerd heeft op alle commotie rondom Bozoo? Op zijn (beschermde) Instagram plaatste hij een foto van een printscreen van de clip van Bozoo met daarbij de spirituele tekst: "They hoping us to fail praying that we fall but we not." Verder roept hij via Instagram fans op om de track zoveel mogelijk te streamen. Als je dat doet kun je 50 euro verdienen, die hij zelf naar je overmaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie