Music

Murda: “nieuw album gaat misser ‘We Doen Ons Best’ rechtzetten”

foto: youtube/CONVOtalkshow
  1. Newschevron right
  2. Murda: “nieuw album gaat misser ‘We Doen Ons Best’ rechtzetten”

Murda brengt binnenkort een nieuw album uit en dat wordt nu al door insiders zijn beste materiaal ooit genoemd. In de CONVO Talkshow vertelt de rapper van Noah's Ark goudeerlijk dat dit album zijn vorige plaat We Doen Ons Best goed moet gaan maken. Murda noemt het vorige album, ondanks grote hits zoals Niet Zo met Ronnie Flex en We Doen Ons Best ft. Jandino, toch een misser. Volgens hem ontbrak er een soort saamhorigheid tussen de tracks die wel op eerdere albums te horen was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veranderende rapgame

Murda heeft de aanloop naar dit album door de 'misser' anders aangepakt. Hij zegt dat hij het nieuwe project kalmer is ingegaan, maar dat had volgens hem ook met de tijd te maken: “Bij het vorige album kwam ik op een moment dat de game net aan het veranderen was.” Daarom klinkt het vorige album volgens Murda als een zoektocht naar het volgende hoofdstuk van zijn carrière. “Je hoort heel erg die paniek en angst op We Doen Ons Best. Op dit album weet ik wat mijn positie is in de Nederlandse rapgame, en die comfort hoor je terug.”

Shutdown

In de rest van de uitzending vertelt Murda onder andere hoe Shutdown met Frenna op opvallende wijze tot stand kwam. Ook laat de rapper van de Ark los of hij nog met een Turkse track gaat komen en horen we over zijn jarenlange band met labeleigenaar Jiggy Djé.

Ster advertentie
Ster advertentie