Music

Ronnie Flex schreef dit nummer voor zijn baby mama

foto: YouTube: 3voor12
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex schreef dit nummer voor zijn baby mama

Regen in de Tuin is misschien niet een van de bekendste nummers van Ronnie Flex, maar wel heel bijzonder. Hij schreef het ooit over het meisje dat nu zijn baby mama is. Zo laat de rapper weten op zijn Twitter. Eind oktober maakte Ronnie via Instagram bekend dat hij vader wordt.

het geslacht

Het is vier jaar geleden dat zijn debuutalbum, waar Regen in de Tuin op staat, uitkwam. Daarin rapt Ronnie onder andere over het krijgen van dochters. Dus, zou het?

Toen Ronnie dit nummer deed tijdens het Eurosonic Noorderslag, vertelde hij al dat deze track hem heel dierbaar is. "Dit is mijn lievelingsliedje. Het gaat over een meisje. Het is een gedicht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

speciale ervaring, gekkigheid

Wanneer je een nummer maakt voor een meisje, dan moet ze wel emoties bij je los hebben gemaakt. Zo zegt hij bijvoorbeeld: 'Ik ben iemand die ik niet ken, als ik met jou ben', 'Ik krijg sowieso al dochters', 'Ik sta wel te wachten met wax in mijn haar, maar ik hoor dit niet te doen', 'Shit die je losmaakt bij mij' en 'Het is een speciale ervaring voor mij. Dit is gekkigheid'.

Ster advertentie
Ster advertentie