Music

Jayh en manager Redouan beoordelen SuperSongDag reggaetalent Pascion

  1. Newschevron right
  2. Jayh en manager Redouan beoordelen SuperSongDag reggaetalent Pascion

Vorige week was het zanger Amartey die de allereerste SuperSongDag aftrapte. Maar gisteren was het tijd voor reggae vibes met Pascal van der Valk ofwel Pascion! Jayh en zijn manager/broertje Redouan hadden de eer om te jureren. Jayh: "Er zijn niet evenveel blanke reggaezangers als donkergetinte reggaezangers. Dus bij hem ben ik extra nieuwsgierig en wil ik juist weten wat zijn story is."

Pascion maakt naar eigen zeggen reggae fusion en gaf een live optreden van zijn eigen track 'Them Eyez Closed'. Het nummer gaat over hoe mensen hun ogen vaak gesloten houden voor de problemen die er zich afspelen in de wereld.

Opvallen

Redouan, eigenaar van de muzieklabel Avalon, luistert niet heel vaak naar reggae, maar had natuurljk wel opbouwende kritiek. "Ik vond zijn stemgeluid echt nice, maar ik miste hier en daar een beetje een eigen sound. Als je iets meer identiteit erin zou zetten, dan zou je ook iets meer opvallen." Jayh sloot zich daarbij aan en gaf nog een gouden tip, waar hij zelf ook gebruik van maakt: zangles. "Alles klinkt gewoon zuiver, maar je gaat er veel meer baat bij hebben als je nog meer je techniek beheerst."

Ster advertentie
Ster advertentie