Music

Spanker blikt terug op topjaar en kijkt vooruit naar 2016

  1. Newschevron right
  2. Spanker blikt terug op topjaar en kijkt vooruit naar 2016

2015 was het jaar waarin FunX je onder andere Was Je Nog Maar Hier, We Zijn Hier, Zulke Dingen Doe Je en Nu Sta Je Hier introduceerde. Dat zijn allemaal producties van hitmachine Spanker.

FunXhits

Niels sprak in Start met Spanker en vroeg hem of zijn missie volbracht is: "Het was mijn bedoeling om dit jaar meerdere singles uit te brengen en dat is aardig gelukt. Op het moment dat Zulke Dingen Doe Je, We Zijn Hier en Was Je Nog Maar Hier dacht ik 'WOW!'. Na de SFB hits Strangers en Nu Sta je Hier is het compleet."

I Am Aisha

Spanker vertelde Niels dat hij stuk voor stuk trots is op al zijn FunXhits, maar als hij echt moet kiezen, dan krijgt de FunXhit van I Am Aisha de voorkeur: "Dan zeg ik Zulke Dingen Doe Je omdat het Aisha's eerste grote hit was. Dat betekent dat ik mijn werk goed heb gedaan."

2016

Spanker produceert Cho's nieuwe album en één van de eerste tracks '2016' komt woensdag uit. "Ik ga Cho's volledige album produceren. Dat wordt echt tof. We werken er keihard aan en zijn nu op ongeveer 40 á 50 procent." Het kan zijn dat we het komende jaar wat minder van Spanker gaan horen omdat hij meer tijd gaat investeren in buitenlandse projecten. "Hier weet iedereen wie ik ben, maar daar begin ik op nul."

Ster advertentie
Ster advertentie