Music

VIDEO: Ronnie Flex beantwoordt vragen van nieuwsgierige kinderen in Jeugdjournaal

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Ronnie Flex beantwoordt vragen van nieuwsgierige kinderen in Jeugdjournaal

Ronnie Flex dropte onverwachts zijn album Rémi. Op de cover staat hij afgebeeld met een traantje. Is hij dan echt zo verdrietig? Het Jeugdjournaal schotelde hem verschillende vragen van nieuwsgierige kinderen voor, waarop hij mocht antwoorden met emoji's. In het Jeugdjournaal legt hij onder andere uit waarom hij zich soms eenzaam voelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Ik ben wel veel alleen, heel veel onderweg, heel veel reizen. Daardoor zie je je familie wat minder. Ik kies wel voor de smile, maar omdat m'n album net uit is, kan ik misschien beter kiezen voor de traan.''

PUur

De kinderen feliciteren Ronnie met zijn nieuwe album en zijn oprecht heel trots op de rapper. Ronnie is dol op kinderen en is zichtbaar blij met de positieve reacties.

''Ik vind het echt heel leuk om op te treden voor kids. Het is superpuur en ze menen het gewoon echt heel erg. Dat raakt me wel altijd.''

Wiet

Als één van de kinderen hem vraagt of hij veel wiet rookt, schiet hij in de lach. Hij rookt misschien iets meer dan goed voor een mens is, maar hij vindt niet dat hij een voorbeeldfunctie heeft.

''Mark Rutte moet een voorbeeld zijn, een muzikant moet gewoon muziek maken.''

Avondshow

Wil je nog meer te weten komen over Ronnie Flex? Vanavond neemt Ronnie Flex De Avondshow over. Tune in tussen 21.00 en 23.00 en mis niks!

Ster advertentie
Ster advertentie