Music

Beyoncé, Jay Z en DJ Khaled verrassen student (17) met studiebeurs van $100.000

foto: twitter/BGCA_Clubs
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé, Jay Z en DJ Khaled verrassen student (17) met studiebeurs van $100.000

Mikayla Lowry dacht dat ze gewoon een concert van Beyoncé en Jay Z bezocht tijdens de On The Run II-tour in de Amerikaanse stad Phoenix, maar uiteindelijk stond ze zelf ook in de schijnwerpers. DJ Khaled liep het podium op en maakte bekend dat een student een studiebeurs ter waarde van $100.000 dollar zou krijgen. Op dat moment had Mikayla nog niet door dat het om haar ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ze wist van niets

Mikayla Lowry wist niet eens dat ze genomineerd was voor een studiebeurs. Tijdens de toespraak van DJ Khaled werd langzaam duidelijk om wie het precies ging. Je ziet Mikayla op een gegeven moment doorkrijgen dat het om haar gaat, maar pas als haar naam bekend wordt gemaakt gaan de vrienden en vriendinnen van de zeventienjarige student helemaal uit hun dak! Mikayla was door het dolle heen, maar kreeg er nog wel wat dankbare woorden uit:

"Ik ben zo dankbaar. Ik had dit niet verwacht. Oh mijn God, ik ben aan het shaken! Onwijs bedankt!"

Financieel moeilijk

Mikayla werd gekozen als lid van The Boys & Girls-club, dat is een soort nationale organisatie die in Amerika lokale takken heeft en onder andere schoolprogramma's verzorgt. De club probeert wat te betekenen voor jongeren die vaak uit gezinnen komen die het financieel moeilijk hebben en daardoor hun volledige potentieel niet kunnen benutten. Beyoncé en Jay Z steunen de organisatie met hun Shawn Carter Foundation en BeyGOOD.

Strooien met studiebeurzen

Beyoncé en Jay Z willen de komende jaren meer dan een miljoen aan studiebeurzen weggeven aan jongeren die het goed kunnen gebruiken. Begin deze maand gaf het echtpaar een studiebeurs ter waarde van 100.000 dollar weg aan twee andere studenten: Emily Garay en Jonathon Burgos. Dat zag er zo uit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie