Music

Gucci Mane komt met veel vuur op zijn gloednieuwe album Mr. Davis

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Gucci Mane komt met veel vuur op zijn gloednieuwe album Mr. Davis

Na zijn vrijlating is Gucci Mane all the way up. In mei dropte hij zijn album Droptopwop en vandaag is hij terug met een gloednieuw album: Mr. Davis. En dat is nog niet alles. Binnenkort gaat Gucci ook nog met zijn vrouwtje trouwen.

speciaal

Het was even onduidelijk wanneer hij zijn nieuwe bangers zou droppen. "Eerst was ik van plan om het album op 15 september uit te brengen. Toen dacht ik aan 17 oktober, maar dat is de dag ik ga trouwen", vertelt Gucci Mane aan HotNewHipHop. "Ik vind het dope om mijn plaat op 17 oktober uit te brengen, want ik denk dat het de trouwdag nog specialer maakt. Het is mijn nationale feestdag! In mijn gedachten komt het album op 17 oktober uit, maar ik release de plaat op vrijdag 13 oktober."

mr. davis

Sinds vandaag is het album dus te beluisteren. Op Mr. Davis staan maar liefst zeventien tracks, met een aantal hele dikke featurings. Wat denk je van Chris Brown, Migos, A$AP Rocky en The Weeknd?! En bij deze samenwerkingen hoort natuurlijk een A-team van producers. Daarom zijn de bangers geproduceerd door onder andere Zaytoven en Metro Boomin.

Ster advertentie
Ster advertentie