Music

Justin Bieber is klaar met meet & greets

  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber is klaar met meet & greets

Justin Bieber is de gillende fans die grof betalen om hem te mogen ontmoeten, helemaal zat. Op Instagram liet de immens populaire zanger gisteren weten dat hij al zijn meet and greets gaat annuleren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

mentaal en emotioneel uitputtend

Verder zegt hij dat hij ervan heeft genoten om zijn fans maar dat hij altijd mentaal en emotioneel uitgeput raakt van de ontmoetingen.

"De druk die op mijn schouders om te voldoen aan de verwachtingen die mensen hebben van wie ik zou zijn is te veel voor mij."

330 pond

Fans zullen enorm teleurgesteld zijn, helemaal omdat je een behoorlijke prijs moet betalen om Biebs in levende lijve te ontmoeten. In Engeland leg je voor een korte ontmoeting en een foto zo'n 350 pond (€417) neer.

onveilig

Volgens Amerikaans celebrity website is het onzin wat Justin Bieber op Instagram postte. Zij zeggen dat het gaat over de veiligheid van Justin nadat een geobsedeerde en potentieel gevaarlijke fan afgelopen maandag te dichtbij kwam.

Bieber heeft al een keer koorts opgelopen door een andere fan. Ook is er aan zijn haar getrokken en is zijn kleding van zijn lichaam getrokken.

Ster advertentie
Ster advertentie