Music

Botox-versie van The Weeknd heeft boodschap voor Grammy-organisatie in videoclip 'Save Your Tears'

foto: YouTube/TheWeeknd
  1. Newschevron right
  2. Botox-versie van The Weeknd heeft boodschap voor Grammy-organisatie in videoclip 'Save Your Tears'

Het enorme succes van The Weeknds album After Hours mag dan niet worden erkend door de Grammy-organisatie, maar de artiest blijft lekker bezig met het releasen van de ene na de andere clip van het album. Vandaag dropte hij de video van Save Your Tears en die stond binnen enkele uren alweer in de trendinglijst op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boodschap

In de videoclip zie je The Weeknd met een masker van opgespoten lippen en volle jukbeenderen. De 'botox-versie' van de artiest geeft een optreden voor een publiek van gemaskerde mensen die hem alleen maar aanstaren. Aan het einde van zijn optreden doet hij net alsof hij zichzelf wil doodschieten.

Volgens sommige fans haalt The Weeknd met zijn videoclip uit naar de Grammy-organisatie. Die nodigde hem namelijk uit voor een optreden, maar nomineerde hem voor geen enkele prijs. The Weeknd weigerde uiteindelijk het optreden. Met de clip wil The Weeknd mogelijk zeggen dat hij nog liever doodgaat dan dat hij met een nep gezicht voor een nep publiek een betekenisloos optreden wil geven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie