Music

A$AP Rocky is terug met opvallende clip van 'Babushka Boi'

foto: YouTube: ASAPROCKYUPTOWN
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky is terug met opvallende clip van 'Babushka Boi'

A$AP Rocky is back on track met zijn nieuwe nummer Babushka Boi. Daarbij dropt de rapper een opvallende clip. In de cartoon-achtige video zie je hoe A$AP en zijn squad, ASAP Ferg, Schoolboy Q, ASAP Nast en Kamil Abbas, na een overval achterna worden gezeten door een groepje agenten die eruitzien als varkens. Ze dragen allemaal maskers met littekens en A$AP heeft de hele video een sjaaltje - oftewel een babushka - om zijn hoofd, waarmee hij al vaker gespot is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"I would like to dedicate this to the scar on my face
All the stars of the globe, the world is yours, Scarface."

Babushka

De clip loopt nogal luguber af, want de agenten eindigen uiteindelijk als worstjes. Het woord babushka komt trouwens uit het Russisch en wordt gebruikt voor oma's of oude vrouwtjes, die vaak zo'n soortgelijke doek om hun hoofd geknoopt hebben.

Voorwaardelijke straf

Babushka Boi is onderdeel van Rocky's nieuwe album, waarvan nog niet bekend is wanneer het uitkomt. Het is de eerste track die de rapper uitbrengt nadat hij een maand vastzat in Zweden wegens mishandeling van een 19-jarige Zweedse man. Eerder deze maand is hij daarvoor schuldig bevonden. Hij moet een schadevergoeding betalen en heeft een voorwaardelijke straf van zes maanden gekregen.

Ster advertentie
Ster advertentie