Naar homepage
Entertainment

Social Talk: A$AP Rocky chillt met Kanye en Offset speelt voor kapper

bron: Instagram: bizzey/iamcardib/kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: A$AP Rocky chillt met Kanye en Offset speelt voor kapper

Wat voor juicy dingen gebeurden er vandaag op de socials? Wat spoken A$AP Rocky en Kanye West samen uit? Heeft Offset zijn roeping als kapper gemist? En is Bizzey een nieuwe boyband gestart?

OFFSET ALS KAPPER

Cardi B laat zien daar haar hubby Offset over verrassende kwaliteiten beschikt. Alhoewel ze zelf beweert verantwoordelijk te zijn voor Kulture's paardenstaartjes, is het Offset die met een tandenborstel de haren van zijn dochtertje in model borstelt.

Zondagdienst

A$AP Rocky is na zijn aanhouding in Zweden weer op (voorlopige) vrije voeten. Terug in de Verenigde Staten besloot hij Kanye West een bezoekje te brengen tijdens zijn wekelijkse Sunday Service.

HOEVEEL HORLOGES PASSEN ER OM ÉÉN ARM?

Dat je na het schrijven van muzikale geschiedenis goed in je vel zit, is best logisch. Lil Nas X gaat dan ook lekker verder met het vieren van zijn record met Old Town Road. Bijvoorbeeld met een arm vol gouden horloges.

Name this group

Is Bizzey stiekem een nieuwe boyband gestart? Als je de foto's op Solar Festival met Idaly en Mella van Broederliefde ziet, zou je denken van wel...

Stylish museumbezoekje

De familie West bracht een bezoekje aan een Japans museum en dat is uiteraard uitgebreid vastgelegd. Of Kanye het ook naar zijn zin had, valt aan zijn gezicht te zien nog te betwijfelen.

Lekker ijsje

Nienke Plas neemt zichzelf niet te serieus en post dan ook af en toe een wat minder flatteuze foto van zichzelf op the gram. Zo ook deze waarop ze een ijsje probeert te eten. De caption zorgt ervoor dat JayJay Boske de foto alvast heeft uitgeroepen tot beste Instagrampost van het jaar.

Kasten

Heel veel spieren op één foto: dat is het resultaat wanneer Rico Verhoeven en worstelaar Shad Gaspard de 72-jarige (!) Arnold Schwarzenegger ontmoeten.

Ster advertentie
Ster advertentie