Naar homepage
Music

Tyler, the Creator hint mogelijk naar nieuw album

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Tyler, the Creator hint mogelijk naar nieuw album

Tyler, the Creator heeft sinds de release van het album IGOR helaas geen nieuwe plaat meer gedropt. Daar komt mogelijk snel verandering in, want een billboard in de stad Los Angeles lijkt te hinten naar de release van zijn zesde album.

Aparte billboard

Afgelopen woensdag viel het een voorbijganger op dat er een wel heel aparte billboard op Sunset Boulevard te vinden is. Op het billboard valt alleen de tekst "Call me if you get lost" te lezen met daaronder een telefoonnummer. Rechts onderin is ook een logo te vinden van Columbia Records, het platenlabel waar Tyler onder contract staat. De voorbijganger besloot het nummer te bellen en kreeg vervolgens een gesprek te horen tussen Tyler en zijn moeder in de auto. Tijdens het gesprek zegt Tylers moeder dat ze "iedereen in elkaar slaat die aan haar zoon komt". Ook is er een website online verschenen waarop hetzelfde nummer te vinden is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

IGOR alweer twee jaar geleden

Tylers laatste album dateert alweer uit 2019. Voor IGOR won hij vorig jaar ook nog een Grammy award voor 'beste rapalbum' waar de rapper aanvankelijk blij mee was, maar later toch teleurgesteld bleek te zijn, omdat het volgens hem geen hiphopalbum, maar een popalbum is. Of het wachten op een nieuwe plaat bijna voorbij is weten we hopelijk zo snel mogelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie