Music

Kanye West in speciale 'Airpool Karaoke' met complete Sunday Service-koor

  1. Newschevron right
  2. Kanye West in speciale 'Airpool Karaoke' met complete Sunday Service-koor

Meerdere keren weigerde Kanye West om mee te doen aan het beroemde item Carpool Karaoke van James Corden, maar nu is het toch zover. Kanye zou alleen Kanye niet zijn als hij het niet net een beetje anders aan zou pakken. Dit keer geen Carpool, maar 'Airpool' Karaoke. En zijn hele Sunday Service-koor vliegt ook mee!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JESUS IS KING

Kanye dropte vrijdag eindelijk zijn langverwachte album Jesus Is King, waarop ook zijn supermuzikale Sunday Service-koor te horen is. Aan James Cordon vertelt hij hoe hij überhaupt op het idee voor Sunday Service gekomen is. "Toen ik een paar jaar geleden in het ziekenhuis lag, schreef ik op dat ik een kerk in Calabasas wilde starten. Ik voelde dat ik dat wilde doen. Nu brengt hij ons naar andere levels."

Jesus walks

James Corden spreekt Kanye verder nog over zijn huwelijk met Kim Kardashian, zijn droom om zeven kinderen te krijgen en de line waarvan hij wist dat het hem beroemd zou maken. Zoals bij elke editie van Carpool Karaoke doet ook Kanye een aantal tracks. Samen met zijn koor zingt doet hij onder andere een hele bijzondere versie van Jesus Walks en Through The Wire.

Ster advertentie
Ster advertentie