Music

Komt Missy Elliott na 14 jaar eindelijk met nieuw album?!

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Komt Missy Elliott na 14 jaar eindelijk met nieuw album?!

Het was een behoorlijke tijd wachten (14 jaar!), maar het lijkt erop dat Missy Elliot eindelijk met een nieuw album gaat komen. De rapper maakte via haar Instagram bekend dat ze een heel groot project heeft afgerond.

The cookbook

Het is dus alweer veertien jaar geleden dat Missy met haar laatste grote album,The Cookbook kwam. Dat album kennen we natuurlijk allemaal nog van de megahit Lose Control. Sindsdien lijkt het alsof de rapster uit Virginia het redelijk rustig aan heeft gedaan, met slechts enkele singles die nog werden uitgebracht. Haar laatste grote plaat was WTF (Where They From) samen met Pharrell. Maar opeens deed ze via Instagram een speciale aankondiging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afgerond

"Ik heb zojuist een lang project afgerond waar ik sinds vorig jaar aan werk", vermeldt ze in haar post. In het filmpje dat ze plaatste zie je de zangeres funky dansen op de track Keep On Movin, een hit van Soul II Soul uit 1989.

Intens en hooikoorts

Op Twitter vertelt ze nog een klein beetje meer. Zo bedankt ze God dat ze eindelijk klaar is met het project. "Het was heel intens om de afgelopen tijd zo weinig slaap te krijgen voor iets waar ik in totaal vijf weken aan werkte sinds vorig jaar."

"Ik was om de haverklap ziek vanwege de weersveranderingen. Die pollen hebben mij echt gepakt, maar het zal het allemaal waard zijn. Ik ben zo opgewonden!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In januari werd Missy Elliott de eerste vrouwelijke rapster die werd opgenomen in de Songwriters Hall of Fame.

Ster advertentie
Ster advertentie