Naar homepage
Music

VIDEO: Amerikaanse YouTuber IsTalkCheap reageert op Broederliefde, Killer Kamal en Ismo

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Amerikaanse YouTuber IsTalkCheap reageert op Broederliefde, Killer Kamal en Ismo

Najib a.k.a. IsTalkCheap gaat keihard op Nederlandse hiphop. In zijn nieuwste video gaat hij los op Morocash van Ismo en Jungle van Broederliefde. Over Broederliefde was hij altijd al positief: ''Ze zijn zelfs mijn favoriet nu.'' De beat van Morocash vergelijkt hij met DJ Snake en Major Lazer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gezocht

Bij Volg je Moeder van Killer Kamal raakt de YouTuber toch een beetje van slag. Zo erg zelfs, dat hij wegloopt. Maar hij komt al snel terug, begint mee te rappen en heeft zelfs een complete verklaring voor het hele fenomeen Killer Kamal.

''Het lijkt alsof hij op de vlucht is. Hij blurred zelfs zijn gezicht. Oh, misschien heeft hij zijn stem veranderd, zodat niemand weet wie hij is. Hij zit niet op Facebook, Instagram en Snapchat, want hij wordt gezocht. Ik luister nu naar een criminele rapper.''

Nederlandse hiphop

In zijn eerdere video's reageerde Najib op de muziek van Lijpe, Mula B, LouiVos, Boef, Sevn Alias, Adje en Ismo voorbij. In het derde deel ging hij los op Gass van Sevn Alias, Jason Futuristic, BKO & Jairzinho, Ik Was Al Binnen van Broederliefde en Frenna en Rotation van Hef en Josylvio voorbij.

Ster advertentie
Ster advertentie