Music

Jack wist samenwerking te strikken met Roddy Ricch

foto: YouTube: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jack wist samenwerking te strikken met Roddy Ricch

Jack heeft in een interview laten weten dat hij een track heeft gemaakt met een grote Amerikaanse artiest: niemand minder dan Roddy Ricch: "Ik kon die kans niet laten schieten", zegt Jack in gesprek met ParraTV.

Roddy Rich

"Het is raar gelopen", begint Jack met zijn uitleg van hoe de track tot stand is gekomen. "Wel betaald gewoon, uiteindelijk. Maar ik kon die kans niet laten schieten. Net op tijd ook; ik denk dat hij nu drie of vier ton vraagt voor een featuring." Wat er dan wel is betaald, kan hij niet zeggen. "Maar ik heb geen tonnetje betaald." Jack wacht nog even met het releasen van de track, tot hij een wat meer gevestigde naam is in Nederland. "Het is niet voor nu; ik moet eerst vast in die top tien zitten, dan kan ik die geintjes maken."

M Huncho

Eerder dit jaar dropte Jack al een track met M Huncho, een andere grote internationale artiest. "Het kwam ter sprake of ik zijn voorprogramma wilde doen. Dat heb ik gedaan. Toen zei Huncho: 'laat me paar tunes horen'. En hij vond het hard dus toen hebben we een track gemaakt en gelijk de clip ook." Voor Jack was dat een absoluut hoogtepunt. "Dat is wel een van de dingen in mijn rapcarrière die ik tot nu het hardst vond."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie