Music

'Jennifer Lopez aangeklaagd voor "te bloot en te sexy" optreden in Marokko'

  1. Newschevron right
  2. 'Jennifer Lopez aangeklaagd voor "te bloot en te sexy" optreden in Marokko'

Jennifer Lopez is respectloos naar alle Marokkaanse vrouwen toe geweest, als we TMZ moeten geloven. Jennifer Lopez tradt net als Usher, Pharrell, Sean Paul en P-Square op tijdens het jaarlijkse Mawazine Festival in de Marokkaanse hoofdstad Rabat. Het publiek ging los, maar een groep in Marokko vond het schandelijk dat zoiets op televisie werd uitgezonden.

Bijna blote billen

TMZ schrijft dat Jennifer Lopez en haar promoter worden aangeklaagd door een Marokkaanse belangenclub. De 45-jarige zangeres werd verstorend voor de openbare orde en respectloos naar alle Marokkaanse vrouwen toe bevonden. Volgens de organisatie lag de nadruk van de televisieopnames te veel op haar 'bijna blote billen, sexy dansjes en erotische outfits'. Het zou ze een celstraf kunnen opleveren van 1 maand tot zelfs twee jaar.

"Wist niet wat ze aan zou trekken"

De Marokkaanse minister van Communicatie Mustapha Al-Khalfi heeft inmiddels toegegeven dat het optreden van Jenny from the Block 'onacceptabel en tegen de wet is'. "Ik wist niet wat Jennifer Lopez die avond zou aantrekken," zegt de politicus die ontzettend onder vuur ligt in de Marokkaanse media. Jennifer Lopez heeft overigens vaker opgetreden in Marokko, maar dat was nooit op televisie te zien.

Zappen is moeilijk

Sexy kleding en het schudden van haar ass.. Nee, dat klinkt niet als een typisch concert van Jennifer Lopez. Dat had je vooraf natuurlijk nooit kunnen weten en zappen is soms echt moeilijk als je tv aan het kijken bent...

Ster advertentie
Ster advertentie