Music

Lange Frans en Baas B zijn officieel terug met 'Stapelgek (Suzanne)'

foto: YouTube: Lange Frans en Baas B
  1. Newschevron right
  2. Lange Frans en Baas B zijn officieel terug met 'Stapelgek (Suzanne)'

Tot groot enthousiasme van veel mensen werd een paar maanden geleden duidelijk dat Lange Frans en Baas B hun jarenlange ruzie hebben bijgelegd en zelfs weer samen muziek gaan maken. In de RTL-talkshow van Beau van Erven Dorens vierden de twee dat goede nieuws met een nieuwe versie van Het Land Van. Vandaag is de comeback van het rapduo officieel, want Lange Frans en Baas B hebben een nieuwe track uitgebracht: Stapelgek (Suzanne).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Track uit 1983

Stapelgek (Suzanne) is een remake van het nummer Suzanne van de band VOF de Kunst uit 1983. De originele zanger, Nol Havens, doet ook een bijdrage op de nieuwe versie van de track. Topmodel Kim Feenstra speelt de 'Suzanne' in de video.

Nieuwe dames

Lange Frans, Baas B en Nol Havens lieten de track gisteren bij Beau voor het eerst horen. Daar vertelde Baas B dat hij vroeger altijd al een fan was van het nummer. Aan de originele lyrics zijn wel een hoop nieuwe vrouwennamen toegevoegd. Zo'n 80 procent daarvan zijn ook echt dames waarmee de rappers een romantisch verleden hebben, waaronder 'de eerste crushes van de bassischool'. "De lijst was lang", aldus Lange Frans.

De heren vertelden ook dat er meer nieuwe muziek aan zit te komen, waaronder 'hele harde hiphop waar niemand op zit te wachten'. "Het oude werk en ook wat nieuw werk."

Het fragment begint vanaf 43:35

Ster advertentie
Ster advertentie