Music

Na 25 jaar een nieuwe videoclip voor 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah Carey

foto: YouTube: Mariah Carey
  1. Newschevron right
  2. Na 25 jaar een nieuwe videoclip voor 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah Carey

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mariah Carey komt na 25 jaar met een nieuwe clip van haar grote kersthit All I Want for Christmas Is You. In de videoclip zie je alle kerst clichés langskomen en ook haar kinderen Moroccan en spelen een mooie rol in de clip. Eerder deze week werd ook al bekend dat het nummer voor de eerste keer ooit in de Billboard Top 100 op nummer 1 is binnengekomen.

Ongekend succes

Sinds het lied is uitgekomen in 1994 heeft het elk jaar in de hitlijsten gestaan. Daarnaast heeft Carey dit jaar drie wereldrecords gebroken met het lied. Het lied is het meest gestreamde nummer binnen 24 uur in de UK, met 10.2 miljoen streams, hoogste notering in de hitlijsten voor een kerstlied ooit en de meeste weken in de hitlijsten voor een kerstlied.

Money

Als de records nog niet genoeg zijn om van een succes te spreken, Mariah Carey heeft naar een schatting al meer dan 60 miljoen euro verdiend met het nummer. Alleen via Spotify heeft zij al meer dan 2 miljoen verdiend aan streams, aangezien het nummer inmiddels meer dan 600 miljoen keer is gestreamd. Dat zijn nog is hitjes.

Ster advertentie
Ster advertentie