Entertainment

Social Talk: Famke Louise ready for christmas & Josylvio is op dreef!

foto: YouTube: FamkeLouise
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Famke Louise ready for christmas & Josylvio is op dreef!

Natuurlijk zijn we er weer met een update van de socials. Met vandaag: Famke die zich klaar maakt voor de kerst. Josylvio die op dreef is, maar Jandino net zo goed! Check hier de laatste juice!

SKATING WITH THE STARS

Veronica is nog maar net terug uit Amerika en heeft haar summer outfits alweer ingeruild voor warme jas met sjaal. En schaatsen! Samen met rapper Snelle verkende de presentatrice vandaag de schaatsbaan op het Museumplein in Amsterdam.

Surprise van Jandino

Na drie succesvolle edities van I Love Urban in Rotterdam, verraste Jandino zijn fans vanochtend met nog een editie van deze party in de AFAS LIVE Amsterdam. Hij belooft zijn fans onder andere een dikke line-up met spectaculaire dansshows en entertainment.

Hella cash-truien uitverkocht

Vanmiddag om 12:00 ging Josylvio online met z’n Hella Cash-truien. Verschillende collega’s van de rapper hielpen hem met het promoten van de truien via social media. Bad news voor als je hem nog wilde scoren. Want nog geen drie uur later liet hij op z’n Instagram weten dat de trui helemaal uitverkocht is. Ze zijn dus erg gewild!

SOLD OUT !!!! ???

Een bericht gedeeld door Josylvio (@josylvio) op 27 Nov 2019 om 4:27 (PST)

FAMKE LOUISE HAALT KERSTBOOM IN HUIS

Je kunt nooit te vroeg zijn met je kerstinkopen. Dat weet Famke Louise ook. In haar Instagram story laat ze zien dat ze haar winkelwagen goed vult met de nodige kerstversiering.

Ster advertentie
Ster advertentie