Music

Er komt hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe muziek meer uit van Pop Smoke

foto: YouTube: POP SMOKE
  1. Newschevron right
  2. Er komt hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe muziek meer uit van Pop Smoke

Het nieuwe album Faith van Pop Smoke kwam op 16 juli uit en niet lang daarna werden er nog eens vijf nieuwe tracks toegevoegd aan de deluxe-versie van het album. Hoewel fans nu kunnen genieten van nieuwe muziek van de overleden rapper betekent het hoogstwaarschijnlijk ook dat er geen nieuwe muziek meer van hem uitkomt. Dat liet zijn goede vriend Mike Dee weten tijdens een interview met RAPTV-presentatrice Kalisha Perera.

Geen ongebruikte tracks meer

Tijdens het interview liet Mike Dee weten dat er waarschijnlijk geen ongebruikte tracks over zijn gebleven mede door de release van Faith, waar maar liefst dertig nieuwe tracks op staan. "In plaats van alle dertig tracks droppen, had ik liever gewacht tot volgende jaar", vertelt Dee. "Op die manier houdt je zijn naam in leven, in plaats van dat je alles in één keer uitbrengt. Ik denk dat dit alle tracks waren die we nog over hadden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pop Smoke-features

Sinds het overlijden van Pop Smoke zijn er twee platen verschenen van de rapper, namelijk het vorig jaar verschenen Shoot for the Stars, Aim for the Moon en het nieuwe album Faith. Beide albums bevatten meer dan dertig nieuwe nummers, wat betekent dat het goed mogelijk is dat fans nog maar weinig van hem zullen horen in de toekomst. Een aantal artiesten hebben al aangegeven dat ze tracks op de plank hebben liggen met gastbijdrages van Pop Smoke. Zo gaf Meek Mill een voorproefje van een track met de rapper en zegt French Montana dat hij meerdere tracks met features van hem heeft. Ook zal Pop te horen zijn op Kanye Wests nieuwe album Donda.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie