Music

'Vrouwenmishandelaar' Dr. Dre bedreigt Sony Pictures om film over Compton

  1. Newschevron right
  2. 'Vrouwenmishandelaar' Dr. Dre bedreigt Sony Pictures om film over Compton

Sony Pictures gaat de film 'Surviving Compton: Dre, Suge & Michel'le' volgende week uitbrengen. Daarin wordt Dr. Dre afgeschilderd als een extreem gewelddadige vrouwenmishandelaar. Hij zou zijn ex-vriendin Michel'le daarin ernstig toetakelen door aan haar haren te trekken, haar in het gezicht te stompen en zelfs door een wapen op haar richten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rechtszaak

Bronnen hebben TMZ verteld dat Dre een leger aan advocaten op de zaak heeft gezet. Die hebben Sony schriftelijk gewaarschuwd om de film niet uit te brengen. Als de film toch uitgebracht wordt, dan start de hiphoplegende een rechtszaak tegen Sony Pictures.

Dr. Dre: "Michel'le nooit mishandeld"

Volgens de brief ontkent Dr. Dre dat hij ooit Michel'le mishandeld zou hebben. Ze zouden ongeveer dertig jaar geleden eventjes iets gehad hebben, maar in die periode zou Dre nooit gewelddadig geweest zijn tegenover haar. De mishandeling blijkt ook nergens uit de papieren. Michel'le zou volgens Dr. Dre nooit een medische behandeling hebben gehad of aangifte hebben gedaan bij de politie.

Lil' Mo: Dr. Dre sloeg Michel'le

Het bewijs is misschien ver te zoeken, maar ooggetuigen zijn er genoeg. Rapper Lil' Mo vertelde een paar jaar geleden nog dat Michel'le flinke tikken kreeg van Dr. Dre.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie