Music

'Up In Smoke Tour 2: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem en Kendrick Lamar'

  1. Newschevron right
  2. 'Up In Smoke Tour 2: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem en Kendrick Lamar'

"Dre wil met mij, zichzelf, Kendrick en Eminem," bevestigt Snoop Dogg in een interview met DJ Whoo Kid. Een tweede Up In Smoke tour met legendarische headliners Snoop Dogg, Eminem, Dr. Dre en Kendrick Lamar? "We proberen het van de grond te krijgen," vertelde Snoop Dogg in gesprek met DJ Whoo Kid. "We kunnen deze line up realiseren als alle partijen het eens worden," aldus de rapper.

Europese tour: Up In Smoke 2

Dr. Dre bevestigde vorig jaar al dat hij aan een Europese tour werkte die Beats & Rhymes zou moeten gaan heten: "Dit is één van die dingen waar ik over heb gedroomd. Ik wil het Beats & Rhymes noemen. Ik wil dat Snoop, Eminem en Kendrick Lamar erbij zijn. Ik wil de complete productie daarheen brengen. Ik wil Europa dezelfde liefde geven als ik van hun tijdens mijn hele carrière heb ontvangen. Dat is mijn droom en hopelijk kunnen we dat waarmaken," vertelde Dre destijds in een radio-interview bij Apple Music.

XZIBIT VERKLAPT UP IN SMOKE 2

Xzibit verklapte in 2014 al aan Fernando Halman in Start dat Dr. Dre stiekem aan Up In Smoke Tour 2 werkte. "Don't quote me on that, but I've definitely been hearing things that he wants to put a show together and go out and hit Europe."

Ster advertentie
Ster advertentie