STER Advertentie
STER Advertentie

Broederliefde, Ronnie Flex en Typhoon maken kans op Edison

Broederliefde, Ronnie Flex en Typhoon maken kans op Edison

Woensdag 28 januari 2015 - 11:49 uur

|

Door:

Gloeilamp

Een groot aantal FunX-artiesten maakt dit jaar kans op een Edison! De mannen van Broederliefde, strijden met Ronnie Flex en Typhoon in de categorie Hip Hop. Wie bracht het beste hip hop album uit? Broederliefde met 'Gevoelig Feestje'? Ronnie Flex met 'De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd' of Typhoon met Lobi Da Basi?


Beste videoclip

Dio, The Opposites en Marco Borsato met Gers Pardoel strijden tijdens Edison Pop 2015 om de beste videoclip. Dio en regisseur Jonathan Elbers zijn genomineerd voor de kleurrijke video van de FunXhit 'Radio'. The Opposites en regisseur Sam de Jong gaven je met 'Laatste Keer' een kijkje in een avondje stappen in de provincie. Tot slot zijn ook Marco Borsato en Gers Pardoel samen genomineerd. De mysterieuze Kakhiel krijgt de credits voor de komische videoclip van 'Stem'.


Mo' Ronnie

Ronnie Flex is twee keer genomineerd voor een Edison. Niet alleen in de Hip Hop-categorie, maar ook als nieuwkomer. De jury noemt Ronnie "grappig, gevoelig en origineel". Ook waarderen ze dat hij "een verteller én een performer" is. In deze categorie neemt de rapper het op tegen Emil Landman en Kovacs.Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'

  • Kanye West gaat in 2020 voor het Amerikaanse presidentschap

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan