Music

Zo klinkt de nieuwe track van Drake

foto: YouTube DrakeVEVO
  1. Newschevron right
  2. Zo klinkt de nieuwe track van Drake

Afgelopen weekend landde Drizzy met zijn vliegtuig in Nieuw-Zeeland voor het vervolg van zijn Boy Meets The World Tour. Op het vliegveld stelde een medewerker de vraag die ons allemaal bezighoudt: wanneer komt er nieuwe heat van Drake uit? En die nieuwe bangers komen eraan!

bezig

Drake is heel druk bezig met het opnemen van nieuwe muziek. Tijdens zijn concert in Auckland vertelde hij het publiek: "Ik kan dat echt waarderen (de vraag van de jongen). Weet dat ik altijd voor jullie werk. Ik zit nooit mijn tijd te verdoen. Dus er komt nieuwe sh*t aan, maak je maar geen zorgen".

nieuwe track

En die nieuwe muziek kwam inderdaad heel erg snel. Tijdens hetzelfde concert nog! Hij was zo enthousiast dat hij het niet kon laten om alvast een gloednieuwe onuitgebrachte track te laten horen aan het uitzinnige publiek. Het nummer zelf is niet zo vrolijk, want Drake zingt onder andere over de dood: "Please don’t stand at my grave and cry though. Pop champagne, scream my words." Check de video hieronder voor een snippet van zijn nieuwe muziek:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie