Music

Drake annuleert opnieuw een concert in Nederland

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Drake annuleert opnieuw een concert in Nederland

De drie shows die Drake in de Ziggo Dome in Amsterdam zou geven op 23, 25 en 26 april, gaan niet door. Het concert op 23 april komt te vervallen door een wijziging in het tourschema van Drake. De twee andere concerten worden verplaatst naar een andere datum. Dat meldt organisator MOJO.

Verplaatste concerten

De concerten van 25 en 26 april worden verplaatst naar 15 en 16 april. De aanvangstijd en locatie blijven wel hetzelfde. Gekochte kaartjes voor de The Assasination Vacation Tour op 25 en 26 april blijven geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft daar volgens MOJO niets voor te doen. Als je Drake op die nieuwe datum niet kan bezoeken, dan kan je je geld terugkrijgen door een formulier in te vullen op de site van Ticketmaster.

Geld terug

Drake-fans die kaartjes voor 23 april hadden gekocht, krijgen binnen vijf werkdagen automatisch hun aankoopbedrag en servicekosten terug. Ook krijgen ze toegang tot een presale om kaarten voor een van de andere concerten te bestellen. Alle kaartkopers hebben al een email ontvangen, maar mocht je nog vragen hebben, check dan even mojo.nl/drake-faq.

Ster advertentie
Ster advertentie