Music

Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

Zanger Jason Derulo heeft een gloednieuwe versie uitgebracht van Coño: de hit van Adje, Jhorrmountain en dj Puri. Fernando belde Puri in Start op om hem te feliciteren en om meer te weten te komen over deze keiharde samenwerking.

TikTok

Wie op TikTok zit heeft hem misschien al voorbij horen komen: Coño is een behoorlijk dikke hit op het social media-platform en vooral Jason Derulo is groot fan. Hij plaatste al diverse filmpjes met de originele track op zijn TikTok-kanaal. De zanger vond het nummer blijkbaar zó leuk, dat hij Coño in een nieuw jasje heeft gegoten in samenwerking met Puri en Jhorrmountain.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Facetime

Puri vertelt in Start met Fernando dat hij eind mei random een DM ontving van een enthousiaste Jason Derulo met het verzoek om zo snel mogelijk te FaceTimen. "Hij zei: 'Bro, ik hou van je song.' Vervolgens zei hij tijdens dat belletje ook van: 'Luister hiernaar.' Hij had gewoon al iets opgenomen. Dat was de eerste versie, waarna we wat aanpassingen hebben gemaakt en nu zijn we hier."

Waar is Adje?

Voor de mensen die goed hebben opgelet, mist er nog een naam. In de originele versie is Adje namelijk ook te horen, maar die is in de nieuwe versie met Jason Derulo niet te horen. Veel mensen vragen zich af waarom Adje niet aan de track is toegevoegd.

"We wilden Adje er heel graag op hebben, want hij heeft natuurlijk meegedragen aan het succes van de eerste versie. Sowieso een dikke shoutout naar Adje. Omdat het voor deze versie te lang zou worden voor de Amerikaanse radio met Adje's verse erop, zeiden ze dat dat niet door kon gaan. Maar we hebben wel geregeld dat er volgende week nog een versie uitkomt. Dat is een Europese versie waar Adje wel op staat. Dat is wat we graag wilden, want ik heb gewoon zoveel respect voor Adje."

Volgers op Instagram

Die nieuwe track is nét uitgebracht en klinkt met een Jason Derulo-sausje weer helemaal anders, maar daarom absoluut niet minder hard. Met zijn 6,2 miljoen volgers op Instagram en miljoenen streams op Spotify zou Coño nog wel eens nóg een keer een dikke hit kunnen worden, maar nu wereldwijd. En dat terwijl de track alweer dik twee jaar oud is!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie