Music

SZA brengt zes nieuwe albumcovers uit voor 'LANA'

foto: AFP - Nipah Dennis
  1. Newschevron right
  2. SZA brengt zes nieuwe albumcovers uit voor 'LANA'

SZA heeft maar liefst zes kersverse covers gedropt voor haar nieuwe album LANA. Fans staan te trappelen en denken dat het album binnenkort al zal verschijnen.

'LANA'

De Kill Bill-zangeres plaatste vandaag zes verschillende foto's op Instagram met in de caption: "LANA". Hiermee verwijst SZA naar de deluxe versie van haar album SOS die in 2022 uitkwam. De zangeres liet enige tijd geleden al vallen dat haar nieuwste album totaal anders zal zijn dan haar voorgaande album. "LANA bevat zeven tot tien nummers en het zal dit najaar uitkomen", zei ze tijdens een evenement in New York afgelopen september.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

15 december

Fans kunnen hun geluk niet op en reageren razend enthousiast op de gloednieuwe covers. Zo reageren fans met: "Ik weet niet wat dit betekent, maar ik ben er klaar voor!" en "Drop het album gewoon en stop met teasen, alsjeblieft." Daarnaast denken fans ook te weten wanneer de releasedatum van het album is. Op de meerderheid van de covers is te zien dat SZA kleding draagt met daarop het nummer vijftien, vandaar dat veel fans ervan uitgaan dat LANA op 15 december uitkomt. "Het moet op de 15e droppen, want ze plaatst meer foto's in de trui waar '15' opstaat EN de 15e valt op een vrijdag deze maand", reageert iemand. Een ander zegt: "Girl, beter komt de release van je album deze week nog." SZA laat zelf nog niets los over de datum, het is dus nog even afwachten wanneer we LANA echt kunnen verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grammy's

SZA gooit niet alleen hoge ogen bij haar fans, maar ook bij de jury van de Grammy's. De is de artiest die het vaakst genomineerd is voor de Grammy Awards 2024. Met haar album SOS heeft ze maar liefst negen Grammy nominaties in de wacht gesleept. De zangeres is onder meer genomineerd voor de volgende categorie├źn: album van het jaar, lied van het jaar, beste R&B optreden en beste pop duo/groep optreden.

Ster advertentie
Ster advertentie