Music

Reggaeton-tune met hiphopfeel 'TKN' van Rosalía en Travis Scott de DiXte

foto: Instagram: rosalia.vt
  1. Newschevron right
  2. Reggaeton-tune met hiphopfeel 'TKN' van Rosalía en Travis Scott de DiXte

Na er heel lang aan gewerkt te hebben, hebben Rosalía en Travis Scott eindelijk hun tweede samenwerking uitgebracht: TKN. Eerder werkten ze al samen op de remix van Travis’ HIGHEST IN THE ROOM, maar deze keer gooien ze het over een andere boeg met een deels Spaanse track. Vibe deze week extra vaak op TKN, want hij is de DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

sterkte in moeilijke tijd

De Spaanse zangeres dook vorig jaar al de studio in met Travis Scott, maar er is een reden waarom ze de tune nu pas uitbrengt. "Ik voelde dat dit het moment was om de track te releasen, na zoveel maanden binnen te hebben gezeten, vrijheid te hebben gemist en niet met mensen te zijn geweest waar we van houden," zegt Rosalía in een statement. "Ik hoop dat ‘TKN’ je energie geeft, je laat dansen en je sterkte geeft als je door een moeilijke tijd gaat. Met al mijn liefde <3."

Maffiawijsheid

In de track brengen Rosalía en Travis je wat maffiawijsheid bij en geven tegelijkertijd een waarschuwing. "Er zijn niveaus voor alles in dit leven / we fucken niet met mensen die we niet kennen", zingt Rosalía in het Spaans. Ook hebben ze het over de zogeheten Siciliaanse zwijgwet: Omertà. "Geen nieuwe vrienden of nieuwe wonden," zeggen de twee vervolgens. In de clip zie je Rosalía met een meisje in haar armen, die je best een lookalike van Travis’ dochter Stormi kan noemen.

Ster advertentie
Ster advertentie