Music

Muziekscene steunt Broederliefde in verbreken Album Charts record Frans Bauer

  1. Newschevron right
  2. Muziekscene steunt Broederliefde in verbreken Album Charts record Frans Bauer

Gaat Broederliefde deze week een paar flessen champagne poppen? Dat is de grote vraag, want heel binnenkort weten we of ze Frans Bauer van de nummer één-positie in de Album Charts stoten. De boys uit Rotterdam staan al twaalf weken op de eerste plek en als dat deze week zo blijft, dan hebben ze wat te vieren.

Om te zorgen dat het zo blijft, krijgen ze support van de hele muziekscene. Zo spreken onder andere Lil' Kleine, Winne, Rotjoch en Bollebof hun steun uit. Ze roepen mensen massaal op om het album Hard Work Pays Off 2 te blijven streamen. Morad en Shay belden hierover met één van de Broederliefde-heren: Sjaf.

Altijd zichzelf

"We vieren elke week dat we op nummer één staan. We zijn blij dat we dit mogen meemaken." Toch staat de champagne nog niet klaar. "Het kan elk moment veranderen. Het is voor ons ook geen reden om te gaan vliegen of iets. We zijn altijd onszelf. Als het gebeurt, hebben we wel gewoon geschiedenis geschreven! Maar we moeten gewoon met beide benen op de grond blijven staan. Ik denk dat dat ons wel siert."

Het feit dat de muzikale jongens uit Spangen support van alle kanten krijgen, geeft ze een bijzonder goed gevoel.

"Dit hele gedoe heeft iedereen een soort van bij elkaar gebracht. Het voelt als een grote familie, iedereen gunt het ons. En als dit gebeurt, gaan er ook veel meer deuren voor anderen open."

Ster advertentie
Ster advertentie