Music

Reanny maakt haar eigen 'Pap' in nieuwe muziekvideo met Noell3 en Dani Deaux

foto: YouTube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Reanny maakt haar eigen 'Pap' in nieuwe muziekvideo met Noell3 en Dani Deaux

Reanny heeft de handen in een geslagen met Dani Deaux en Noell3 voor de nieuwe muziekvideo Pap. In de videoclip, die uit is gebracht in samenwerking met platenlabel TopNotch, maken de rappers duidelijk dat ze geen man nodig hebben en dat ze hun eigen 'pap' kunnen maken.

'Pap'

TopNotch deelde de release van de nieuwe videoclip Pap op YouTube een Instagram. In de social media post zie je delen uit de videoclip en hoor je apart de rap verses van Reanny, Noell3 en Dani Deaux. Ze rappen onder meer over het maken van hun eigen geld en dat mensen hen niet moeten onderschatten. Fans staan volledig achter deze boodschap en uiten hun enthousiasme op beide social media platforms. Zo reageert iemand: "Hoe komen deze meiden HARDER dan die laatste boys die gesigneerd zijn dan?" Een andere fan reageert dat de rappers een dodelijk trio zijn en dat de rappers "kwijt gaan, zoals altijd". Mensen laten ook weten dat ze blij zijn met de representatie van '4', wat staat voor Kraaiennest - een gebied in Amsterdam-Zuidoost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reanny

Reanny is een opkomende rapper en is onder meer bekend van haar TikTok-video's die viraal zijn gegaan. Haar eerste single Bel Me Niet komt hier onder meer uit voort en ze heeft hier ook een bijpassende Instagramfilter voor gemaakt, die net viraal ging als haar eerste nummer. Reanny heeft sindsdien meerdere tracks uitgebracht en heeft deze gebundeld tot haar eerste EP: A Goddess, WBU?, die deze zomer uit is gekomen. De directheid en de boodschap over female empowerment zijn terug te horen op haar EP en dat is ook precies hoe Reanny haar rapstijl zou omschrijven. "Ik neem geen blad voor de mond. Sommige mannen vinden mijn directheid intimiderend, maar ik rap wat ik denk. Het is een van mijn kenmerken", liet Reanny in een eerder interview met FunX weten. Daarnaast vertelde ze dat er wel degelijk plaats is voor vrouwelijke rappers aan de top. Daar moet voor gevochten worden en ze is bereid om dat te doen. "De verantwoordelijkheid die ik voel als vrouwelijke rapper is zeker een uitdaging, maar ik ben bereid om de kogels op te vangen voor de vrouwelijke artiesten die na mij komen", aldus Reanny.

Ster advertentie
Ster advertentie