Music

Chinees dj-talent Chace krijgt voet aan de grond in Nederland

  1. Newschevron right
  2. Chinees dj-talent Chace krijgt voet aan de grond in Nederland

De zeer getalenteerde DJ en producer Chace werd door scout Robin Leembruggen ontdekt tijdens een zoektocht door China. Hij nam de 17-jarige superster uiteindelijk zelfs mee naar Europa om zich te ontwikkelen in de juiste omgeving. Dat bleek een goed plan, want de eerste collabo Stranger is inmiddels uit!

Stranger

Je hoort Chace inmiddels al zingen op de nieuwe single Stranger met Yellow Claw. Bij Morad & Jasmine schoof hij samen met Robin aan en beloofden ze dat er nog veel meer aankomt. Zie het als een brug van Oost naar West en weer terug: "Yellow Claw krijgt voet aan de grond in China en andersom werkt dat voor Chace hier in Europa."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

verboden in China

"Ik zit nu 24/7 in de studio en werk samen met allerlei nieuwe artiesten," vertelde Chace bij Morad & Jasmine tijdens de ADE Special vanuit het Melkweg Cafe. Heel de wereld kan straks genieten van al die nieuwe songs, ook de Chinezen. In China zijn Soundcloud, Facebook en Twitter verboden, maar daar heeft Chace geen last van. Hij deelt zijn muziek via Chinese platformen en weet ook de bekendere platformen van ons te bereiken door VPN te gebruiken.

Chace the streets

Normaal over straat gaan, dat kan Chace in China uit zijn hoofd zetten. Daar is het onmogelijk, maar tijdens het Amsterdam Dance Event heeft de dj/producer daar (nog) geen last van. Wat overigens ook een enorm verschil is met zijn thuisland: netwerken! In China moeten wereldberoemde dj's soms meer dan een jaar bikkelen om iets van de grond te krijgen. Robin zegt dat dat een cultureel ding is. "In Nederland ben je in twintig minuten uitgepraat, maar in China moet je een relatie opbouwen."

Ster advertentie
Ster advertentie