Naar homepage
Music

Tyler, the Creator dropt nieuw album 'Call Me if You Get Lost'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Tyler, the Creator dropt nieuw album 'Call Me if You Get Lost'

Na wekenlang teasen, heeft Tyler, the Creator eindelijk zijn nieuwe album Call Me if You Get Lost uitgebracht. Het album is de opvolger van IGOR uit 2019 en borduurt voort op de eclectische stijl die je van Tyler gewend bent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wusyaname

Zoals je wellicht ook gewend bent van Tyler weet hij op de meest ludieke wijze zijn muziek te promoten. Zo verscheen er een paar weken geleden in Los Angeles een billboard waarop de titel van het nieuwe album vermeld stond en een telefoonnummer zonder enige verwijzing naar de rapper. Mensen die het nummer belden kregen een gesprek te horen tussen Tyler en zijn moeder. Kort daarna dropte hij de single met bijbehorende videoclip van Lumberjack en een aantal dagen later dropte hij ook nog de single Wusyaname met een verrassende gastbijdrage van NBA Youngboy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soulful vibes

Waar Tylers laatste twee albums vooral geïnspireerd zijn door soul en funk is Call Me if You Get Lost vooral een mix tussen de grimmige stijl van zijn eerdere werk en de soulful vibes van zijn recentere albums. Ook verzorgt niemand minder dan DJ Drama de ad-libs op vrijwel heel het album en zijn er gastbijdrages te horen van onder anderen Domo Genesis, Lil Wayne, Pharrell Williams en Lil Uzi Vert.

Ster advertentie
Ster advertentie