Music

Sevn Alias vertelt over zijn nieuwe album in Start

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias vertelt over zijn nieuwe album in Start

Het is zover: het album Picasso van Sevn Alias is sinds vannacht officieel uit! Alias kwam langs in Start om over het album te praten. Speciaal voor Sevn heeft Patrick een aantal tracks van zijn album verpicassoot. Kan de artiest raden welk nummer het is?

Picasso

Sinds het uitkomen van het album wordt Sevn overspoeld met reacties. Op het album staan veel verschillende nummers. Zo heeft hij tracks gemaakt die variëren van donkere trap tot een 2-step. En wat denk je van het verrassende nummer In Amsterdam met Maan? Na Picasso is de vraag: what's next? Dat weet Sevn niet. "Het komt als het komt", lacht hij. Commercieel gaat hij in ieder geval niet worden, ondanks de track met Maan. Sevn Alias legt uit: "Ik maak geen muziek met de intentie dat het een hit moet worden. Ik probeer te vertellen wat ik heb meegemaakt."

Verpicassoot

Is Sevn Alias wel de grote Picasso die hij beweert te zijn? Om dat uit te testen zijn een aantal tracks van de artiest verpicassoot. Dat wil zeggen dat de nummers helemaal vervormd zijn. Kunstenaar Alias was on fire en wist de vervormde tracks Kifesh, Gass, Nachtmerrie moeiteloos te raden. Zelfs de Duitse versie van Drank & Drugs was kinderspel voor Sevn Alias.

Ster advertentie
Ster advertentie