STER Advertentie
STER Advertentie

SBMG geeft terug aan Suriname en gaat het binnenland verlichten

SBMG geeft terug aan Suriname en gaat het binnenland verlichten
TopNotch

Dinsdag 9 januari 2018 - 09:11 uur

Ze maken hit na hit, maar de mannen van SBMG zijn veel meer dan hitmachines. Tussendoor maken Chivv en Henkie T ook tijd voor het goede doel. SBMG is in Suriname en is daar van plan om het binnenland te verlichten door middel van een zonnepaneel project.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

vaderland

Suriname is het vaderland van beide rappers. "Investeren in ons vaderland", zegt Chivv zelf op Instagram. Hij en Henkie zullen in 64 dorpen een mast plaatsen met zonne-energie. Nadat die masten zijn geplaatst, gaan de artiesten zorgen voor stroom in elke woning. Als eindresultaat krijgt elke woning een zonnepaneel. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.36022-sbmg-geeft-terug-aan-suriname-en-gaat-het-binnenland-verlichten"}