Music

Marokkaanse zanger Saad Lamjarred scoort nieuwe hit met Let Go

  1. Newschevron right
  2. Marokkaanse zanger Saad Lamjarred scoort nieuwe hit met Let Go

De nieuwe videoclip Let Go van Saad Lamjarred heeft in 48 uur ruim 10 miljoen views gehaald. Reden genoeg voor zijn vrienden om de populaire Marokkaanse zanger te verrassen met ballonnen en confetti. Saad plaatste een filmpje hiervan op zijn Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrijlating

Let Go is de eerste track die Saad Lamjarred uitbrengt sinds zijn vrijlating afgelopen april. Hij zat zes maanden in een Parijse gevangenis omdat hij wordt beschuldigd van het verkrachten van een jonge vrouw in een hotel in Parijs in oktober 2016.

Schuldig?

Zijn fans, Arabische artiesten en zelfs de Marokkaanse koning betuigden hun steun aan de zanger omdat ze in zijn onschuld geloven. Of hij wel of niet schuldig is moet uiteindelijk nog blijken want zijn zaak komt binnenkort voor de Franse rechter. Tot die tijd heeft de zanger een enkelband om en mag hij Frankrijk niet verlaten.​

Record

Saad Lamjarred brak twee jaar geleden definitief door in de gehele Arabische wereld met zijn monsterhit Lm3allim. De videoclip van deze track is met ruim 500 miljoen views de best bekeken Arabische music video ooit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Arab Chart

Let Go is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in de FunX Arab Chart. Bekijk hier de hele lijst. Uiteraard hoor je de track vanaf nu ook op FunX Arab Radio.

funxvideo_5ae08d7902716

Ster advertentie
Ster advertentie