STER Advertentie
STER Advertentie

Jordin Sparks is terug van weggeweest, dropt binnenkort nieuwe muziek

Jordin Sparks is terug van weggeweest, dropt binnenkort nieuwe muziek
AFP

Donderdag 9 augustus 2018 - 13:14 uur

|

Door:

Daisy

Het is misschien even graven, maar dan zijn we er van verzekerd dat je Jordin Sparks nog wel kent van de monsterhit No Air en tracks als Tattoo en One Step at a Time. We hebben een hele tijd niets van de zangeres gehoord, maar ze is klaar om terug te keren met gloednieuwe muziek, blijkt uit een interview met Billboard.

American idol

De zangeres werd bekend door het winnen van American Idol toen ze slechts 17 jaar oud was. Daarmee was de jongste winnaar ooit van die show. Jordin verruilde de spotlights in 2016 voor een 'normaal' leven zonder miljoenen volgers. Ze wilde zich destijds, na het afleveren van drie albums, focussen op haar persoonlijke leven en bleek het leven als ster soms helemaal niet zo makkelijk te vinden. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik had niet door hoeveel druk er op mij stond na het winnen van American Idol tot een paar jaar later. Ik had last van angstaanvallen door wat er allemaal gebeurde. Ik ging niet vaak naar buiten, ik was bang om mijn hotel te verlaten wanneer we op tournee waren. Het was gewoon heel overweldigend voor mij." 

 

liefde

Later kreeg ze relaties (en break-ups) met Jason Derulo en rapper Sage the Gemini. De liefde van haar leven, Dana Isaiah, liep ze daarna tegen het lijf en ze realiseerde zich dat "dit het gevoel was dat je hoort te hebben bij iemand."  Met hem trouwde ze en kreeg ze kortgeleden een baby. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

allerlei genres

Aan Billboard vertelt ze dat er op haar aankomende album allerlei stijlen te horen zijn.

"Ik heb er altijd van gehouden om in allerlei type genres te zingen. Zo was ik in American Idol en zo ben ik nu nog steeds. Als ik mijn nieuwe album zou moeten omschrijven is het pop/R&B. Pop zoals op mijn eerste album en ik wil er ook dit keer weer een power ballad zoals 'Battlefield' op krijgen." 

moeder

Ook het feit dat Jordin moeder is geworden speelt een rol op haar nieuwe plaat. "Ik ben nu heel erg in een roze wolk-fase, dus ik wil dat ook in mijn nieuwe muziek reflecteren. Toen ik laatst de studio in dook probeerde ik weer zo'n blij liedje als 'One Step at a Time' te produceren. Dat liedje maakt je blij wanneer je het hoort en dat soort platen is het gevoel wat ik nu wil uitdragen." 

"Het nieuwe album zal een droom zijn voor mijn fans van het eerste uur." 

Wanneer het nieuwe album van Jordin Sparks uitkomt is nog niet bekend. 

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef fixt samenwerking met Tory Lanez voor nieuw album

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Suriname versoepelt coronaregels

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'