Music

Zijn Cardi B en Offset weer bij elkaar?

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Zijn Cardi B en Offset weer bij elkaar?

Bijna twee maanden geleden maakte Cardi B via Instagram haar break-up met Migos-member Offset bekend. Ze vertelde in een video dat het niet langer werkte tussen haar en de vader van haar kind, waarmee ze veertien maanden getrouwd was. De twee lijken nu echter weer back together te zijn. Volgens bekenden van het stel zouden Cardi en Offset namelijk weer samenwonen in hun huis in Atlanta, meldt TMZ. Dit is de eerste keer sinds de break-up dat Cardi weer terugkomt in het huis waar ze altijd samenwoonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

no groupies

Vorige week postte Cardi al een foto op Instagram met de tekst 'Ik wil naar huis' en volgens bronnen is het nu dus weer officieel. Offset zou zelfs zijn telefoonnummer veranderd hebben om zo voor eens en altijd een eind te maken aan eventuele andere vrouwen. In het verleden is hij namelijk vreemdgegaan, iets wat zeker meespeelde in Cardi's beslissing om het uit te maken. Cardi zou volgens TMZ ook een no-groupie-regel ingesteld hebben. Dat betekent dat hij tijdens zijn optreden niet in de buurt mag komen van vrouwelijke fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

excuses

Offset maakte er geen geheim van Cardi graag terug te willen. Een paar weken na de break-up plaatste hij een filmpje op Instagram waarin hij haar smeekte bij haar terug te komen en zijn excuses aanbood.

Ster advertentie
Ster advertentie