STER Advertentie
STER Advertentie

Ariana Grande door Billboard uitgeroepen tot 'Woman of the Year'

Ariana Grande door Billboard uitgeroepen tot Woman of the Year
AFP

Woensdag 7 november 2018 - 16:01 uur

Ariana Grande heeft een beweeglijk jaar achter de rug. Hoewel haar goed ontvangen album Sweetener afgelopen zomer werd uitgebracht, heeft de zangeres ook lang met mentale issues gekampt. Maar als de sterke jonge vrouw die ze is, blijft ze nog altijd doorzetten en daarom heeft Billboard haar uitgeroepen tot Woman of the Year.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

superster

"Ariana is een ster op haar eigen voorwaarden en buigt nooit voorover voor trends en regels van de muziekindustrie," aldus Billboards Ross Scarano. Verder vertelt Scarano ook dat Ariana altijd voor zichzelf en haar eigen beslissingen opkomt: "Beslissingen van een jonge vrouw die niet altijd worden geaccepteerd door de wereld."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ariana wordt op 6 december tijdens het jaarlijkse Women in Music evenement met de award geëerd.

Maatschappelijk

Ariana heeft drie keer de nummer 1 spot op de Billboard 200 Album Chart heeft veroverd, wat een hele prestatie is aangezien ze maar vier albums heeft. Buiten het muzikale vlak houdt de zangeres zich ook volop bezig met maatschappelijke problemen. Zo toonde ze tijdens Pride Month haar support aan de LGBT-community met een open brief, zamelde ze 23 miljoen dollar in voor de slachtoffers van Manchester en staat ze compleet achter Black Lives Matter en March For Our Lives.

Lees ook: Ariana Grande met overlevenden van aanslag Manchester op het podium

thank u, next

Afgelopen weekend bracht Ariana Grande volkomen onverwachts haar nieuwste single Thank U, Next uit, waarin ze al haar exen bedankt. Het was in één keer een hit en daarom performde ze de track vandaag bij The Ellen Show.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39618-ariana-grande-door-billboard-uitgeroepen-tot-woman-of-the-year"}