Music

Nicky Jam en Daddy Yankee zijn herenigd op nieuwe track 'Muévelo'

foto: YouTube: NickyJamTV
  1. Newschevron right
  2. Nicky Jam en Daddy Yankee zijn herenigd op nieuwe track 'Muévelo'

Twee van de grootste reggaetonartiesten aller tijden hebben na twintig jaar opnieuw hun krachten gebundeld. Nicky Jam en Daddy Yankee, die vroeger bekend stonden als Los Cangris, hebben met hun nieuwe single Muévelo weer een nieuwe potentiële hit te pakken. Het catchy refreintje komt je waarschijnlijk bekend voor, want dat is gebaseerd op Ini Kamoze's Here Comes the Hotstepper uit 1994.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Back together

Hoewel het duo in de jaren '90 groot succes had, ging het later toch niet zo lekker tussen de twee. Dat had onder andere te maken met Nicky Jams drugsverslaving. De artiest kreeg te maken met allerlei foute shit, zoals te zien in de Netflix-serie Nicky Jam: El Ganador. Dat heeft hij inmiddels achter zich gelaten en na een nieuw soloalbum en een miljoenencontract met Sony Music is hij klaar voor een nieuwe start met zijn oude mentor Daddy Yankee. "Het verleden bepaalt niet wie we vandaag zijn. Onze fans gelukkig maken is de belangrijkste drijfveer van deze samenwerking."

Bad Boys For Life
Muévelo, geproduceerd door de Grammy-winnende broers Play-N-Skillz, is onderdeel van de soundtrack van de film Bad Boys For Life. Daarin speelt Nicky Jam zelf ook een rol. De soundtrack is verzorgd door We the Best Music, het platenlabel van DJ Khaled. Daarop staan ook tracks van onder anderen Meek Mill, Rick Ross, Bryson Tiller, City Girls, The Black Eyed Peas, J Balvin, Pitbull, Lil Jon en Jaden Smith. De release staat gepland voor 17 januari, dezelfde dag waarop de film wereldwijd in première gaat.

Ster advertentie
Ster advertentie