Music

French Montana dropt kort na ziekenhuisopname nieuw album 'Montana'

foto: French Montana - MONTANA
  1. Newschevron right
  2. French Montana dropt kort na ziekenhuisopname nieuw album 'Montana'

French Montana heeft zich niet uit het veld laten slaan door zijn ziekenhuisbezoek. Na een paar dagen op de intensive care te hebben doorgebracht wegens uitdrogingsverschijnselen en hartklachten, heeft de Marokkaans-Amerikaanse rapper vandaag zijn nieuwe album Montana uitgebracht. Bij een Instagramfoto waarop hij push-ups doet in het ziekenhuis schreef hij eerder deze week:

"Je kan me niet tegenhouden! Ik heb hard gewerkt aan mijn nieuwe album en ik ben trots dat het deze vrijdag uitkomt. De muziek houdt mijn geest in leven!"

Dubbelalbum

Montana is een dubbelalbum met twintig tracks. Daaronder vallen eerder uitgebrachte singles zoals Suicide Doors met Gunna, Writing on the Wall met Post Malone en Cardi B en No Stylist met Drake, maar ook nieuwe tracks met onder anderen Chris Brown, Swae Lee en PARTYNEXTDOOR. Voor het artwork en de trailer heeft de rapper zich laten inspireren door zijn islamitische roots. Zo zijn er dames met boerka's en hijabs te zien. Daar kwam na het releasen van de trailer nogal wat kritiek op. Zo vonden sommigen dat hij hiermee de hijab 'seksualiseerde'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgedroogd en oververmoeid

French Montana werd twee weken geleden met spoed naar het ziekenhuis gebracht wegens hartklachten en ernstige buikpijn. Hij bleek uitdrogingsverschijnselen te hebben en oververmoeid te zijn. Vorige week liet de rapper weten van de intensive care af te zijn en zich langzaam aan steeds een beetje beter te voelen.

Ster advertentie
Ster advertentie