Music

Lil Nas X danst naakt onder gevangenisdouche in gewaagde videoclip

foto: YouTubefoto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Lil Nas X danst naakt onder gevangenisdouche in gewaagde videoclip

Lil Nas X heeft weer een dikke viral te pakken. In de clip van zijn nieuwe nummer INDUSTRY BABY met Jack Harlow wordt hij veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf en binnen de muren laat hij zich op geheel eigenwijze gaan.

Montero

De videoclip is een reactie op zijn veelbesproken nummer Montero (Call Me By Your Name) en zijn provocerende 'satanschoenen' waarvoor hij voor de rechter werd gesleept door Nike. In de nieuwe clip wordt Lil Nas X door zichzelf verkleed als rechter veroordeeld tot vijf jaar cel in een 'gay prison'. Eenmaal binnen gaan alle remmen los en is de rapper net als in voorgaande clips weer zijn homo-erotische zelf. In zijn fel roze gevangenisoutfit flirt hij met andere gevangenen en danst hij poedelnaakt onder de douche.

Provocatie

De rapper staat inmiddels bekend om het trollen van de homofobische gemeenschap en gaat daar dus vrolijk mee verder. Ook in de tekst van het nummer zit een duidelijke boodschap. "Ik ren nergens voor weg. Haal je soldaten en zeg ze dat ik nergens voor weg deins. Jullie hebben me toch al nooit gesupport", vertelt hij in het refrein. De rapper trekt met zijn nummer in ieder geval weer genoeg aandacht, want het nummer stond binnen no time op 1 in trending op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie