Music

Esko dropt clip van comeback-track 'Jongen Van Bodem'

foto: YouTube: Van Klasse
  1. Newschevron right
  2. Esko dropt clip van comeback-track 'Jongen Van Bodem'

Esko is een tijdje uit beeld geweest vanwege een burn-out, maar is nu weer helemaal back in the game. Vandaag brengt hij voor het eerst sinds twee jaar weer muziek uit. Het is de single Jongen van Bodem waarmee hij zijn comeback maakt: een track waarin hij rapt over de moeilijke tijd waar hij doorheen is gegaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoveel meegemaakt

In de clip van Jongen van Bodem zie je Esko samen met goede vriend Josylvio. "Ik heb zoveel meegemaakt. Ik heb zoveel gezien, zoveel verdiend en ook zoveel kwijtgeraakt", zingt hij vervolgens in het refrein. Het nummer eindigt met Esko voor een wand met al zijn gouden en platina platen.

Interview

Eerder deze maand verscheen er een uitgebreid interview online waarin Esko tegen Fernando openhartig over zijn burn-out vertelt. "Ik kon niet eens meer normaal in gesprek gaan, ik was gewoon helemaal fucked up." Toen hij zijn eerste huis kocht, ging het echt mis: "Ik liep binnen om te tekenen en ik weet niet wat er gebeurde, maar ik kreeg een zieke impact. Alles begon te draaien en mijn benen werden helemaal licht. Ik dacht dat ik out zou gaan. Toen ging ik hyperventileren en kreeg ik een paniekaanval."

Gelukkig is de artiest, producer en labeleigenaar er mede dankzij steun van zijn omgeving weer bovenop gekomen. Hij is klaar voor een nieuwe start en belooft zijn fans mee te nemen in "het proces naar een nieuwe Esko".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie