Music

Brainpower viert 20-jarig jubileum met nieuw album op cassette

foto: Instagram: mcbrainpower
  1. Newschevron right
  2. Brainpower viert 20-jarig jubileum met nieuw album op cassette

Besef, Brainpower zit al in de game sinds de tijd van de Spice Girls en de Nokia 3310. Om dat te vieren heeft de rapper vandaag zijn 75e (!) single gedropt: 1999-2019. In die track met bijbehorende video blikt de rapper terug op de hoogtepunten van zijn 20-jarige carrière. Zijn boodschap? "Stop nooit met doen waar je van houdt!" De single is de openingstrack van Brainpowers nieuwe album The Best of Brainpower, dat - very oldschool - alleen op cassette uitgebracht zal worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Persoonlijke bezorging

Bestel je het album? Dan komt Brainpower het bandje samen met beeldend kunstenaar HippeShit013 persoonlijk bij je bezorgen. De speciale uitgave van het album is een eerbetoon aan zijn eerste single, die ook op cassette verscheen. Ook wil hij anderen inspireren. "Ik wil laten zien dat een lange carrière, vooral in een genre dat soms vluchtig kan zijn, wel degelijk mogelijk is."

Dansplaat

Met de lading muziek die Brainpower in al die twintig jaar heeft uitbracht, sleepte hij verschillende prijzen in de wacht. Ook werkte hij samen met (internationale) artiesten en schreef hij muziek voor films als Afblijven, Body Language en zelfs het Amerikaanse The Equalizer 2. En zeg eerlijk, wie zingt er niet nog keihard mee met Dansplaat?

Ster advertentie
Ster advertentie